Jesse en Vincent Oberdorf hebben een fascinatie voor Afrika. In 2014 richtten de broers uit Nattenhoven stichting In2Afrika op, een organisatie die kleinschalige ontwikkelingsprojecten op het Afrikaanse continent ondersteunt. Een tweede belangrijk doel van de stichting is om verhalen te vertellen over Afrika. Niet de verhalen over oorlog, ziekte en honger die iedereen kent, maar andere, echte verhalen over de mensen die in Afrika leven.

Afgelopen jaar maakten de tweeling een reis van 20.000 kilometer door dit continent, van noord naar zuid, met openbaar vervoer, langs de 13 projecten die hun stichting ondersteunt. Op deze reis verzamelden zij enorm veel beelden en verhalen over Afrika, de mensen en het leven dat zij hier leiden. Omdat zij het belangrijk vinden dat mensen beter leren begrijpen wat er allemaal echt speelt in Afrika, hebben de broers besloten deze verhalen met de wereld te delen. Stichting In2Afrika komt met een boek!

Het boek wordt een bonte verzameling van heel veel foto’s, portretten, gedichten, columns, verhalen door Afrikanen die we ontmoeten en van alles wat we zijn tegen gekomen op onze reis. Vanaf deze week zijn we een crowdfunding campagne begonnen om het boek te kunnen drukken. Wil jij de verhalen over Afrika zien en beleven? Ga dan in onderstaande link naar de crowdfunding campagne. Voor een bijdrage van €20,- ontvang je automatisch een exemplaar van het boek!

De campagne: WWW.VOORDEKUNST.NL/PROJECTEN/4503

 

Kijk voor meer informatie over stichting In2Afrika op www.in2afrika.nl of facebook.com/stichtingin2afrika