Verrassend nieuwe Oogstdankfeesten in Berg aan de Maas

 

Het Oogstdankfeest in Berg aan de Maas is een uniek cultureel evenement, dat dit jaar voor de 70e keer georganiseerd wordt. Van 26 tot en met 28 augustus is het feest in het gezellige Maasdorpje, met op zondag Cultour Europa, een nieuw culinair en cultureel festival.

 

Programma Oogstdankfeesten 2016

 

Vrijdag 26 augustus

Berg Bruist: spetterende middag 2015 voor zieken, gehandicapten en ouderen van Berg en omstreken
Aanvang: 13.15 uur

Anderkovver: Muzikaliteit met een vleugje humor en een toefje chaos
Aanvang: 21.00 uur

 

Zaterdag 27 augustus

Kinderfest: met o.a. knutselen, schminken, grafitti en talentenjacht
12-15 uur

Oogstdankmis

Bergs Sjtroattheater: info volgt

Grannys en Sorry voor de Krekels: gezelligheid en onzin, fouter dan fout, energieker dan 10 blikken Red Bull
Aanvang: 21.00 uur

 

Zondag 28 augustus
Thema 2016: Cultour Europa

Ontmoet uw favoriete vakantiebestemming in Berg aan de Maas. Op zondagmiddag kunt u op diverse pleinen culinair en cultureel de sfeer proeven van Europa. Via het goede leven van la Bella Italia wandelt u naar het temperamentvolle Plaza Espagna. Daarna kunt u lekker chillen op het relaxte playa Ibiza. Natuurlijk bent u ook welkom in eigen land, met gezellige oud-Hollandse spelen en typisch Nederlandse lekkernijen. Bij onze Oosterburen in het speciaal ingerichte Duitse feestpaviljoen sluit u onder het genot van een lekker biertje en gemütliche Stimmungsmusik uw reis af. Later op de dag zal de feestelijke muzikale omlijsting in het Duitse feestpaviljoen worden ingevuld door o.a. Big Benny en Wir Sind Spitze!

De pleinen zijn met elkaar verbonden door een Luikse markt. Authentieke en verrassende marktkraampjes verbinden de verschillende locaties en maken uw reis door Europa compleet. En de entree is gratis!

Aanvang Luikse markt: 10 uur

Aanvang Cultour Europa: 11 uur

 

Feestelijke muzikale omlijsting in het Duitse feestpaviljoen met o.a. Big Benny! En Wir sind Spitze: Dé Powerband uit Limburg. Energiek, eigenzinnig, verrassend en enig in zijn soort!

Aanvang: 19 uur

 

Welkom, Bienvenida, herzlich Wilkommen, benvenuto
in Berg aan de Maas!

Voor meer informatie ga naar www.oogstdankfeesten.nl