Welkom op dé site voor Berg aan de Maas en Nattenhoven. Bent u op zoek naar informatie over Berg aan de Maas of Nattenhoven dan bent u hier aan het goede adres. Onze wens is dat u via deze site kennis kunt maken met Berg aan de Maas en Nattenhoven en gerelateerde informatie eenvoudig en snel kunt vinden. Mist u nog informatie laat het ons dan weten via de contactpagina!

Wilt u weten wat er de komende tijd zoal te doen is, neem dan eens een kijkje op de evenementen kalender. Bent u op zoek naar gemeentelijke informatie, ook dat kunt u via 1berg vinden. Wilt u gewoon wat leuke plaatjes kijken over wat er zoal in Berg aan de Maas of Nattenhoven gebeurt? Het kan allemaal op deze site.

Maar dit is nog maar het begin! Ongetwijfeld weet u nog veel meer informatie die interessant kan zijn voor de inwoners van Berg aan de Maas en/of Nattenhoven! Schroom dan niet om ons via het contactformulier een berichtje te sturen! Dan nemen wij het graag in de site op.

Heeft u binnenkort een evenement van uw vereniging, of wilt u graag laten weten hoe leuk uw evenement is geweest? Stuur dan een mailtje naar info@1berg.nl liefst vergezeld met een of meer foto’s. Wij nemen het graag voor u op! Gratis reclame voor uw vereniging dus!

Veel plezier op 1Berg.

Centrale Kalender Berg aan de Maas en Nattenhoven

Centrale Kalender Berg aan de Maas en Nattenhoven