Op zondag 9 juli werd Mirna Munsters uit de buurt Soestdijk in Berg aan de Maas gekroond tot Oogstkoningin 2017.

De stralende kersverse Oogstkoningin werd door haar sponsor Partners in Techniek aan het Bergse publiek voorgesteld. Mirna Munsters is 25 jaar jong en geboren en getogen in Berg aan de Maas.
Over enkele weken gaat zij met haar vriend Marvin samenwonen, natuurlijk ook weer in Berg. Mirna werkt bij Osseforth Opleidingen in Elsloo als planner van de beroepsopleidingen. Zij is zeer actief in het Bergse verenigingsleven. Zo speelt zij klarinet bij Harmonie St. Joseph Berg aan de Maas, is zij leidster bij de tieners van de Bergse Brök Jeug (jeugdwerk) en lid van de sponsorcommissie van het Oogstdankfeest. In haar vrije tijd gaat zij graag erop uit met vrienden en familie, leest zij graag een boek en wandelt ze graag.
Mirna kijkt enorm uit naar de Oogstdankfeesten in augustus en de bijzondere rol die zij gaat vervullen: “In de maand augustus staat ieder jaar het Oogstdankfeest boven aan de kalender, want dat feestje heb ik als ‘bergs meadje’ natuurlijk nooit willen missen. Met trots mag ik dit jaar dan ook zeggen dat ik het Oogstdankfeest van 2017 mag vertegenwoordigen. Ik kijk ontzettend uit naar alle evenementen dit jaar en vooral naar het 71e Oogstdankfeest tijdens het weekend van 18 tot en met 21 augustus. Het wordt een fantastisch jaar en ik hoop dan ook iedereen te mogen begroeten tijdens het weekend in augustus voor een drankje en een dansje.”