Ons lied is een groot succes. Tijdens de sleutel overdracht in Elsloo afgelopen zondag kregen we een gouden CD uitgereikt. Daarna zijn we richting Urmond getogen waar ik in mijn repliek op de vorst heb laten weten dat ik eigenlijk de aanbieding van de platina CD verwacht had maar dat we dus waarschijnlijk moesten wachten op deze volgende mijlpaal tot de sleutel overdracht aanstaande vrijdag in Stein. Dit riep enige reactie op waarop ik hen heb “uitgedaagd” de daad bij het woord te voegen.

Afgelopen dinsdag werden wij tijdens de college vergadering zeer aangenaam verrast door de komst van prinses Marlou, die samen met 1 van haar adjudanten en een vertegenwoordiging van de Raad van elf ons de platina CD kwamen aanbieden. Na mijn speech zondag heeft heel Urmond en al hun vrienden en bekenden ons liedje gedownload met als resultaat de platina CD aldus de prinses.

En nu is sinds gisteren avond ons gemeentehuis verlicht in de kleuren van de dolle dagen: rood, geel en groen. Wie o wie heeft ons deze geweldige verrassing bezorgd? Wie in de gemeente Stein voelde zich uitgedaagd na de super reacties op ons lied in Elsloo en Urmond?

Ik ga samen met mijn college op zoek en heb de indruk dat de ontknoping nog voor het weekend zal plaats vinden.
Dit is toch gewoon sjiek! Je begrijpt nu waarschijnlijk nog beter waarom ik mij zo thuis voel in de gemeente Stein.

Alaaf!

Met vriendelijke groet,

M.F.H. Leurs-Mordang
Burgemeester Stein

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:Mirian Mommers | Strategisch communicatieadviseur
Postbus 15, 6170 AA Stein | Stadhouderslaan 200, Stein
t 046 435 92 34 | m +31 622504958 | www.gemeentestein.nl