Binnenkort biedt de gemeente Stein weer een gemeentegids mét kalender aan inwoners aan. Vanaf dit jaar kun je de gemeentegids en kalender afhalen op een centraal punt in jouw buurt. De gemeentegids wordt dus niet langer huis-aan-huis bezorgd. Hiermee voorkomen we verspilling en dat sluit aan op onze duurzaamheidsgedachte. Voor veel inwoners volstaat digitale informatie, maar we weten ook dat een groep inwoners nog steeds behoefte heeft aan een gedrukte gemeentegids. Door de gids via centrale servicepunten te verspreiden, komen we tegenmoet aan deze behoefte, maar met respect voor het milieu.

Kaart
Om iedereen goed te informeren, valt er bij elk huishouden deze week een kaart op de mat. De nieuwe gemeentegids ligt vanaf 17 december voor je klaar.

Servicepunten

De gemeente wil voor iedereen toegankelijk zijn. Deze locaties gebruiken we voortaan ook voor het verstrekken van informatiemateriaal zoals folders voor iedereen die dat wenselijk vindt. In deze gevallen maken we dat altijd kenbaar in Weekblad VIA Limburg.