Schutterij Sint Hubertus Nattenhoven

Schutterij Sint Hubertus Nattenhoven

Al sinds 1948 timmert schutterij St. Hubertus Nattenhoven aan de weg. De naam wordt in zowel Nederlands- als Belgisch Limburg met respect uitgesproken! Dit komt mede doordat ze ieder jaar weer een geduchte tegenstander zijn op het OLS! Voor ons geldt dan ook: “Num UM mit nao Nattenhaove!!!

Meer info op www.schutterijnattenhoven.nl

Oldtimer Toerclub “Brom To Be Wild”

Oldtimer Toerclub “Brom To Be Wild”

Oldtimer bromfietsen en -scooters

Regelmatig kom je ze wel eens tegen met hun goed onderhouden Kreidlers, Puchs, Zundapps, enz. Een aantal fervente oldtimer bromfiets liefhebbers uit Berg aan de Maas en omstreken. Ze hebben zich verenigd als Oldtimer Toerclub “Brom To Be Wild” en hebben hun clublokaal in Hotel Café Knoors – Meeks.

Het doel van Brom To Be Wild

Het doel van de oldtimer toerclub kan men als volgt omschrijven:
Het in clubverband kameraadschap en plezier beleven aan het in stand houden, het berijden en onderhouden van alle soorten oldtimer bromfietsen en oldtimer scooters. Tevens het initiëren en onderhouden van contacten met andere oldtimer bromfietsverenigingen en plaatselijke verenigingen.

Nieuwe leden zijn altijd welkom! Meer weten? Kijk eens op www.bromtobewild.nl.

Zaate Hermenie Einrichting

Zaate Hermenie Einrichting

ZH Einrichting vierde ’t veurig jaor al dat ze euver 10 jaor 11 jaor besjtaon! Volges mich zeen ze de tèl noe al kwiet! ‘N gezellig klupke luuj det zich mit meziek door de vastelaovend huijt. Ouch zie höbbe ’n eige sait woo’t geer ’t ein en anger kènt trökvènje! Kiek ’s op einrichting.zellef.nl.

Stichting Oogstdankfeesten

Stichting Oogstdankfeesten

Het Oogstdankfeest, of in de volksmond het ODF, is al jaren niet meer weg te denken uit Berg aan de Maas, of zeg maar uit Limburg. De stichting dankt zijn aanzien aan de voor Nederland unieke Culturele Stoet. De oprichting dateert al van het jaar 1946! Hopelijk kunnen we samen nog vele Oogstdankfeesten vieren! Heel veel informatie over dit unieke gebeuren is te vinden op www.oogstdankfeesten.nl.

CV de Lombokkers

CV de Lombokkers

CV de Lombokkers vindt zijn oorsprong bij café “de Lombok” waar een aantal fervente vastelaovendvierders zich samensmeden tot een gezellige vastelaovesvereiniging. In de 80-er jaren werden de Lombokkers de officiële Carnavals Vereniging van Berg aan de Maas en Nattenhoven. Meer weten? Zie www.cvdelombokkers.nl/.