Beste buurtbewoners, commissieleden en andere sympathisanten,

 

Op zondag 19 juni aanstaande is het weer feest in Berg aan de Maas. Want op deze dag zal de Stichting Oogstdankfeest op de Sjeetwei haar Oogstkoningin 2016 installeren.  

 

De feestelijkheden starten om 14.30 uur. Als eerste zal onze Oogstkoningin 2015 Saskia Tolen het feestterrein betreden. Omstreeks 15.00 uur zal zij afstand doen van haar kroon. Haar sponsoren Nicole en Funs Duisings van het MFC in Berg aan de Maas zullen daarbij assisteren. Daarna zullen we omstreeks 16.00 uur onze Oogstkoningin 2016 onder muzikale klanken van Harmonie St. Joseph naar het feestterrein begeleiden. Ook in 2016 zal Saskia Tolen het boegbeeld van het Oogstdankfeest zijn. Door de wijzigingen in het programma en een alternatief programma op zondag, waarbij eenmalig geen Oogstdankstoet zal plaatsvinden, is Saskia gevraagd om een jaar langer als Oogstkoningin te willen fungeren. Deze unieke gebeurtenis heeft zich in het 70 jarig bestaan nog niet eerder voorgedaan. Zij zal officieel her-kroond worden met aansluitend een feestelijke receptie. Het bestuur van de Stichting Oogstdankfeest is zeer verheugd dat Saskia namens buurt Nattenhoven in dit voor de Stichting bijzondere jaar, het 70 jarig bestaansfeest, deze taak op zich gaat nemen.

 

Dit jaar zal de kroning plaatsvinden op een voor velen bekend terrein. Gekozen is namelijk voor de Sjeetwei van Schutterij St. Hubertus (Veerweg te Berg aan de Maas) welke zal worden omgetoverd tot een fraai en gezellig feestterrein. Mochten de weergoden ons niet gunstig gezind zijn dan zal het feest plaatsvinden in het Multifunctioneel Centrum (Bergerweg 1 te Berg aan de Maas). Raadpleeg de website www.oogstdankfeesten.nl voor actuele informatie.

 

Het kroningsfeest zal dit jaar muzikaal worden omlijst door de Free and Easy band die zeker zal zorgdragen voor een spetterende en gezellige zondagmiddag op ons feestterrein.

 

Wij nodigen u uit dit feest met ons mee te vieren en het bestuur van de Stichting Oogstdankfeest stelt het zeer op prijs u deze middag te mogen begroeten.