Op woensdag 6 juli werd op het Beatrixplein in Berg aan de Maas een overeenkomst getekend tussen DOP Berg aan de Maas en Nattenhoven (DOP Berg) en Partners in Welzijn (PiW). Aangezien DOP Berg organisatorisch nog in de opstartfase is en er duidelijk behoefte is aan een bestuurlijk kader neemt PiW deze verantwoordelijkheid voorlopig op zich. Vooral op het gebied van aansprakelijkheid is het nu zo geregeld dat de leden van een werkgroep van de DOP niet meer hoofdelijk aansprakelijk gesteld kunnen worden. DOP Berg is blij met dit initiatief van PiW.

De papieren werden getekend door de voorzitter van de Raad van Bestuur van PiW, de heer Marc Schats, en Anna Stoffers, Karin van Heeswijk, Maurice Peerboom en Jo van Erp namens DOP Berg.

De heer Schats had nog een presentje voor DOP Berg in petto. PiW had een Tilburgse kunstenaar verzocht 10 beeldjes te vervaardigen die symbool moesten staan voor de bruggenbouwers in de gemeenschap. DOP Berg is de 3e organisatie die zo’n beeldje ten deel is gevallen en ze zijn er heel erg blij mee! Alleen had Anna haar twijfels over de plaats van de vitrinekast.