Op vrijdagmiddag 28 oktober as. van 15.00 – 17.00 uur,   zal de  DOP werkgroep “ Herinrichting Beatrixplein” samen met wandelclub de Isitrappers over gaan tot de officiële  opening van de Jeu des Boulesbaan en de inwijding van de boomkapel van de Heilige St Isidorus aan het Beatrixplein.

Deze 1ste  mijlpaal is het  resultaat van de samenwerking tussen de werkgroep die zich inzet voor de herinrichting van het Beatrixplein als dorpshart van Berg en de  Isitrappers die met vereende krachten deze baan hebben aangelegd.

Onder belangstelling van genodigden zal pastoor Houben over gaan tot de inwijding van de daar geplaatst boomkapel van de heilige St Isidorus.  De heilige St Isidorus is de partoonheilige van het Oogstdankfeest in Berg aan de Maas. Vervolgens zal  de eerste bal geworpen worden door een team van uitverkorenen.

Met deze mijlpaal wordt de 1ste fase van het herinrichtingplan van het Beatrixplein afgesloten en zal de werkgroep samen met Gemeente en Wonen Limburg de mogelijkheden gaan verkennen voor wat betreft de 2de fase van het plan, dat het totale plein behelst.