1berg-dop-logoTweede dorpsavond DOP

Op 11 dec bent u allen vanaf 19.30 uur van harte uitgenodigd tijdens de tweede DOP-dorpsavond, die zal plaatsvinden bij café – zaal Knoors. Tijdens deze avond presenteert het DOP de eerste resultaten van de verschillende werkgroepen in uw dorp: Werkgroep Leefbaarheid Berg-Nattenhoven, Werkgroep Ruimtelijke Ordening, Werkgroep Berg-Oost, Werkgroep Beatrixplein en Werkgroep Speelvoorziening Nederheidestraat.

Gastsprekers Mantelzorg en Consortium Grensmaas

Bovendien zijn er 2 gastsprekers: Pia Bronckhorst over Mantelzorgondersteuning en François Verhoeven over de werkzaamheden van Consortium Grensmaas in Berg aan de Maas en Nattenhoven.
Ook is er de gelegenheid om onderwerpen aan te kaarten die u van belang vindt als het gaat om de leefbaarheid in Uw dorp.

Algemeen

Het DOP Berg aan de Maas en Nattenhoven is op 26 november 2014 van start gegaan en een initiatief van bewoners van Berg. De aanleiding hiervoor was de Eigen Kracht bijeenkomst die de gemeente Stein ook in Berg had georganiseerd en waarin bewoners met elkaar hebben nagedacht over de leefbaarheid van hun dorp, nu en in de toekomst.

Het DOP neemt initiatief, realiseert plannen, geeft advies en wordt gehoord door gemeente en andere organisaties. Daar wilt u toch ook meer van weten!

We hopen u op deze avond te mogen begroeten. De koffie staat in ieder geval klaar!

Zie ook de NIEUWSBRIEF, die een van deze dagen bij u in de bus valt en tot ziens op de DOP-dorpsavond.

1berg-dop-kreet